ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

Ολοκληρωμένος σχεδιασμός κατασκευών, για την επιχείρηση ή το σπίτι σας!

Στην επιχείρηση Τεντόραμα Καραμάνος, με έδρα μας το Αίγιο, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις σε είδη και συστήματα σκίασης, όπως τέντες, πέργκολες και άλλα παρεμφερή προϊόντα.

Προσδίδοντας σε κάθε παραδοτέο αποτέλεσμα μέγιστη λειτουργικότητα και εντυπωσιακή αισθητική, έχουμε προσφέρει σε εκατοντάδες επαγγελματίες και ιδιώτες τις απαντήσεις που αναζητούσαν για χρόνια, σε ό,τι αφορά τα προϊόντα σκίασης που εναρμονίζονταν στις εκάστοτε ανάγκες τους.

Εκτός από τα παραπάνω, διατηρούμε πάντα την ιδανική ισορροπία στη σχέση τιμής – ποιότητας, διευκολύνοντας τα σχέδιά σας για έναν άνετο, μοντέρνο χώρο, όπως τον ονειρεύεστε!

ΤΕΝΤΕΣ

Κάθετη

Οι κάθετες τέντες χρησιμοποιούνται για πλευρικές-πλαϊνές καλύψεις κατασκευών και μπαλκονιών. Ανάλογα το σύστημα που θα επιλέξετε, θα απολαύσετε την προστασία από ποικίλα καιρικά φαινόμενα.

Το συγκεκριμένο είδος τεντών εξυπηρετεί ιδιαίτερα στους δυνατούς ανέμους και στην έντονη βροχή. Το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί δεν υφίσταται περιορισμούς, αφού η κατασκευή μπορεί να περιλαμβάνει είτε εξ ολοκλήρου ζελατίνα ή τεντόπανο, είτε και από τα δύο είδη, βάσει της αρεσκείας σας.

Μπορούμε, επίσης, να προσθέσουμε οδηγούς στο χρώμα που επιθυμείτε, με σκοπό την αποφυγή της εισροής βροχής ή αέρα στο χώρο μας, όταν πρόκειται για έναν επαγγελματικό χώρο.

Για τα οικιακά περιβάλλοντα, οι τέντες δρουν αποτελεσματικά για να κλείνουμε κάθετα ένα μέρος του μπαλκονιού να το προστατεύουμε 100% από τα καιρικά φαινόμενα, αλλά και να διασφαλίζουμε την ιδιωτικότητα της ιδιωτικής μας ζωής.

Καμπύλη (Καποτίνα)

Τα συστήματα capotina (καμπύλη τέντα) αποτελούν ένα από τα κατεξοχήν ευρωπαϊκά συστήματα σκίασης, που ξεχωρίζουν για τις πολλαπλές εφαρμογές τους και τα ποικίλα σχέδιά τους.

Η τέντα καμπύλη επενδύεται με πανί ή με PVC της επιλογής σας.

Αποτελεί ένα έντονο διακοσμητικό στοιχείο, ιδανικό για την κάλυψη εισόδων καταστημάτων και ξενοδοχείων. Βασικό χαρακτηριστικό της καποτίνας είναι ότι αποτελεί μια σταθερή και πτυσσόμενη κατασκευή.

Κλασική

Οι κλασικές τέντες μπορούν να γίνουν είτε με αντηρίδες, είτε με απλά μπρατσάκια, και θεωρούνται ως το ιδανικό σύστημα που προσδίδει τη μεγαλύτερη σταθερότητα στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Το συγκεκριμένο σύστημα σκίασης χρησιμοποιείται μόνο στον Ελλαδικό χώρο και αποδίδει με απόλυτη επιτυχία.

Στη σύγχρονη εποχή, τα σκελετά τεντών βάφονται ηλεκτροστατικά, ώστε να προστατεύονται από τις φυσιολογικές φθορές του χρόνου. Τοποθετούνται σε οποιοδήποτε περιβάλλον θέλετε να σκιάσετε, όπως μπαλκόνια, αυλές και ανοιχτούς χώρους.

Με Βραχίονες

Στον εκθεσιακό χώρο του καταστήματός μας, στο Αίγιο, θα βρείτε τέντες με βραχίονες για να αναδείξετε το χώρο σας, αλλά και τέντες βαρέος τύπου, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Τα πλεονεκτήματα στην εγκατάσταση αυτού του είδους σκίασης είναι η αντοχή τους και το αισθητικό αποτέλεσμα.

Η λειτουργικότητα της τέντας με βραχίονα συνδυάζει στυλ και άνεση, μιας και δεν υπάρχουν βάσεις που να περιορίζουν την οπτική επαφή με το περιβάλλον, ενώ δύναται να μας προστατεύσει εξολοκλήρου από τον ήλιο.

Με Μπάρα

Η τέντα με βραχίονες σε μπάρα αποτελεί ένα σύστημα με σπαστούς βραχίονες, στηριγμένους σε μπάρα, για περιπτώσεις που υπάρχει περιορισμένος χώρος στήριξης, ενώ διατίθεται σε χειροκίνητη ή αυτόματη λειτουργία. Η τοποθέτηση είναι μια εύκολη διαδικασία και παραλαμβάνετε το προϊόν στο χώρο σας μονταρισμένο.

Πιο ειδικά, η μπάρα έρχεται να δώσει τέλος σε οποιεσδήποτε ατέλειες μπορεί να «παίρνουν» οι τέντες από τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις (στραβό τοίχο ή μαρκίζα).

Όταν η απλή τέντα με βραχίονες δεν μπορεί να καλύψει πλήρως την επιφάνεια που επιθυμούμε, τότε τοποθετείται η τέντα-μπάρα ως λύση, με σκοπό να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τετραγωνικά γίνεται.

Τέλος, ενδείκνυται για επιφάνειες όπου δεν επιθυμούμε να κάνουμε τρύπες στη βάση του τοίχου.

ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Περγκοτέντα

Η περγκοτέντα είναι αυτό που λέει και το όνομά της και διαθέτει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που την ξεχωρίζουν ως προς τα οφέλη που παρέχει.

Πρόκειται, ουσιαστικά, για μια μεγάλη, σταθερή κατασκευή από ξύλο, ατσάλι ή αλουμίνιο, τοποθετείται συνήθως σε εξωτερικό χώρο, ενώ μπορεί να καλύπτει έκταση μέχρι και εκατοντάδων τετραγωνικών μέτρων.

Πάνω στο σκελετό προσαρμόζεται ένα ανοιγοκλειόμενο σύστημα σκίασης, το οποίο μπορεί να αφορά σε ύφασμα, συνθετικό ή πολυκαρβονικό υλικό.

Σε κάποιες περιπτώσεις, ο χώρος κάτω από την περγκοτέντα είναι ολόκληρη η επιχείρηση, καθώς και το σημείο όπου εξυπηρετούνται οι πελάτες της.

Είναι η ιδανική επιλογή για εργασίες που λαμβάνουν χώρα όλους τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και τις περισσότερες ημέρες του υπόλοιπου έτους.

Πλεχτή

Δώστε ένα ιδιαίτερο στυλ στην ξύλινη ή τη σιδερένια πέργκολά σας, επιλέγοντας μια ξεχωριστή σκίαση με πλεκτά υφάσματα.

Η πέργκολα με πλεκτά πανιά είναι μια πολύ καλή λύση στην περίπτωση που έχετε μια ξύλινη πέργκολα και θέλετε να προσθέσετε μια ιδιαίτερη «νότα» σκίασης, αλλά και υψηλή αισθητική.

Τα τεντόπανα που χρησιμοποιούμε κατά την κατασκευή είναι υψηλής αντοχής, ενώ παρέχονται σε πολλά σχέδια, μοτίβα και χρώματα.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Εκτυπώσεις

Τώρα η τεχνολογία μας, στην Τεντόραμα Καραμάνος, μας επιτρέπει να φτιάξουμε μια ειδικά διαμορφωμένη τέντα με εκτύπωση, με όποιο θέμα εσείς επιλέξετε και σε όποια διάσταση επιθυμείτε, για τους εξωτερικούς ή τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

Έχετε τη δυνατότητα να διαλέξτε μία εικόνα ή φωτογραφία της αρεσκείας σας και να την εκτυπώσουμε στα τετραγωνικά μέτρα που απαιτεί το οικιακό σας περιβάλλον.

Συγχρόνως, η ψηφιακή εκτύπωση τέντας έρχεται για να δώσει μια πρωτότυπη λύση διαφήμισης για τους επαγγελματίες, προσδίδοντας ζωντάνια στις βαρετές μονόχρωμες ή εμπριμέ τέντες.

Ζελατίνες

Η τέντα ζελατίνα (αλλιώς ζελατίνα PVC) αποτελεί ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο και προσιτό οικονομικά σύστημα σκίασης, το οποίο συνδυάζει τα παραδοσιακά στοιχεία μίας τέντας με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ανεμοφράκτη – διαχωριστικού.

Με χειροκίνητο ή ηλεκτροκίνητο χειρισμό μέσω μοτέρ, αποτελεί μία αρκετά πρακτική επιλογή για κάθε χώρο.

Χαρίζει απόλυτη προστασία από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, επιτρέποντας παράλληλα στο φυσικό φως να εισέρχεται στο χώρο, χάρη στη διαφάνειά της.

Κατάλληλη για κάθε επαγγελματικό περιβάλλον, όπως καφετέριες, εστιατόρια, περίπτερα, ξενοδοχεία, αλλά και για οικιακούς χώρους, όπως εξοχικές κατοικίες και μεγάλες βεράντες σπιτιών ή διαμερισμάτων.

Στέγαστρα

Στο Τεντόραμα διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα από άνετα υπόστεγα και στέγαστρα για τη βεράντα σας, το δωμάτιο καπνιστών ή τους χώρους στάθμευσης, που παρέχουν μέγιστη προστασία από όλες τις καιρικές συνθήκες.

Τα προϊόντα διατίθενται σε ενιαίες και σειριακές κατασκευές, πάντοτε σε κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, για να «δένουν» αρμονικά με την αισθητική του υπόλοιπου χώρου.

Ομπρέλες

Όλες οι κατηγορίες ομπρελών, βαρέος και υπερβαρέος τύπου, κλασικές, κρεμαστές, τηλεσκοπικές, παραλίας, ακόμα και ειδικής κατασκευής -προσαρμοσμένες στις εξεζητημένες ανάγκες του χώρου σας- σε ευρεία ποικιλία διαστάσεων και σε ανεξάντλητο φάσμα χρωμάτων.

Παρέχεται η δυνατότητα ψηφιακής εκτύπωσης, καθώς και ο συνδυασμός τους με μεγάλη γκάμα αξεσουάρ και ειδών βάσης.

Όλα τα προϊόντα της σειράς σάς προσφέρονται με την εγγύηση λειτουργικότητας, ποιότητας και ανθεκτικότητας της εταιρείας μας Τεντόραμα Καραμάνος.

Συνεργάτες