ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ

Ανθεκτικά καλύμματα & επενδύσεις, σε πολλά σχέδια & μεγέθη!

Στην Τεντόραμα Καραμάνος, στο Αίγιο, θα βρείτε τεράστια γκάμα σε είδη σκίασης, όπως τέντες και πέργκολες, αλλά και σε ταπετσαρίες οχημάτων, επίπλων και χώρων.

Διαλέξτε το ύφασμα και το σχέδιο που επιθυμείτε και ανανεώστε την όψη του αυτοκινήτου, της μηχανής, του σκάφους ή του καθιστικού σας.

Σας προσφέρουμε διαφορετικές επιλογές καλυμμάτων, υλικών και χρωματικών αποχρώσεων, ανάλογα με το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε, αλλά και που να ταιριάζουν στις εκάστοτε ανάγκες σας.

Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων

Στην επιχείρηση Τεντόραμα Καραμάνος, στο Αίγιο, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ταπετσαρίες αυτοκινήτων, ιδανικές για όλα τα μοντέλα και τις μάρκες.

Επιλέξτε το ύφασμα και το σχέδιο που επιθυμείτε, και ανανεώστε την εσωτερική όψη του αμαξιού σας, του τροχόσπιτού σας ή του βαν σας, κάνοντάς το πιο εντυπωσιακό και εμφανίσιμο, αλλά και πιο άνετο για τις καθημερινές σας διαδρομές και τα ταξίδια σας.

Αναλαμβάνουμε, επιπλέον, την επένδυση οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, όπως ταξί, φορτηγά κ.ά., με καλύμματα που προέρχονται από ανθεκτικά και αδιάβροχα υλικά και αντέχουν στις πολλαπλές χρήσεις.

Κάθε διεργασία μας εκτελείται με τέτοιο τρόπο, ώστε το τελικό αποτέλεσμα που θα σας παραδώσουμε να ταιριάζει τόσο με τις απαιτήσεις του αυτοκινήτου σας, όσο και με το προσωπικό σας γούστο.

Επένδυση Σέλας – Μηχανής

Η έμπειρη ομάδα της εταιρείας μας καλύπτει αποτελεσματικά τις ανάγκες επένδυσης της σέλας, οποιουδήποτε τύπου μοτοσικλέτας διαθέτετε.

Ειδικότερα, σε κάθε έργο μας, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε χαρακτηριστικά γνωρίσματα, όπως:

Το «ντύσιμο» της σέλας είναι το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να σας ανησυχεί, αφού σας εγγυόμαστε ότι η όλη διαδικασία τηρείται υπό τις αυστηρότητες προδιαγραφές, καθώς και με τα πιο γνήσια και ποιητικά υφάσματα και υλικά της αγοράς.

Ταπετσαρίες Επίπλων – Σαλονιών – Επαγγελματικών χώρων

Στο Τεντόραμα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τα παλιά σας έπιπλα σαν καινούρια!

Η επιχείρησή μας απαρτίζεται από τεχνίτες που είναι ικανοί να δώσουν νέα όψη στο σαλόνι σας, στην τραπεζαρία σας ή σε όποιο άλλο σημείο ή έπιπλο, παλιό ή καινούριο, θέλετε να δώσετε μια προσωπική σας «νότα».

Παράλληλα, διαμορφώνουμε, για πάσης φύσεως επαγγελματικούς χώρους, ταπετσαρίες και επενδύσεις επίπλων, που θα αποδώσουν τόσο στην αισθητική, όσο και στη λειτουργικότητα του περιβάλλοντος που επισκέπτονται οι πελάτες σας.

Ταπετσαρίες Σκαφών

Το να βρείτε ανθεκτικά καλύμματα για τα εσωτερικά και εξωτερικά σημεία του σκάφους σας, αποτελεί μια χρονοβόρα και δύσκολη υπόθεση. Αυτό συμβαίνει καθότι η συγκεκριμένη διαδικασία, από τη μία πλευρά χρειάζεται ειδικές γνώσεις από τον έμπορο που θα εμπιστευθείτε, αλλά και από την άλλη, την προμήθεια πιστοποιημένων υλικών, μέγιστης αντοχής και με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Στην Τεντόραμα Καραμάνος έχουμε τη λύση για εσάς, με εργασίες που αφορούν:

Από τις ραφές και τις κλωστές, έως το πανί και το ύφασμα που θα επιλέξετε, για όποιο σημείο επάνω στο σκάφος σας σάς ενδιαφέρει να αναβαθμιστεί, εγγυόμαστε την αδιαβροχοποίηση, την αντοχή στον ήλιο και τη μακροζωία του προϊόντος που θα παραλάβετε από εμάς.

Τεντόραμα Καραμάνος

Φροντίζουμε πάντα για την άμεση ανταπόκριση, την άψογη εφαρμογή & την ποιότητα.

Εδώ δεν ξεμένετε ποτέ από επιλογές και προτάσεις.

Σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά στο χώρο σας,
σε όλο το Αίγιο και τις γύρω περιοχές.

Συνεργάτες